Relacja foto z oceny kulinarnej w ramch konkursu pt. "Smaki znad Popradu"
W dniu 28 sierpnia 2019 roku w Hotelu Piwniczna SPA&Conference odbyła się ocena kulinarna w ramach konkursu pt. "Smaki znad Popradu". A oceniali m.in: Marcin Lorek - projekt Ogień; Gieno Mientkiewicz - popularyzator polskich serów zagrodowych, Łukasz Klesyk - dziennikarz kulinarny, Zbigniew Kmieć - smakosz lokalnej kuchni Europy Środkowej, Jan Buczek - szef kuchni Restauracji Czarna Owca, Mikołaj Rej - potomkiem poety Mikołaja Reja, autor programów kulinarnych oraz jury VIP: Burmistrz Piwnicznej-Zdroju Dariusz Chorużyk, Przewodniczący Rady Miasta i Gminy Piwnicznej-Zdroju Adam Musialski i Ewa Stachura z portalu sadeczanin.info.
Uroczyste ogłoszenie wyników konkursu pt."Smaki znad Popradu" nastąpi podczas V Festiwalu Czarnej Owcy, który odbędzie się 1 września 2019 roku w Hotelu Piwniczna SPA&Conference (patio nad Popradem), start godz. 13:00. Serdecznie Zapraszamy.